Sessies

Emotionele release, energetische clearance, verwerking en genezing van de traumas van je ziel, geestelijke versterking en persoonlijke boodschappen uit de engelenwereld

Privé sessies met engelendienaar Amadeia/Rev. Maria Piotrovskaja

voor spirituele advies, geestelijke inzicht, innerlijke vrede en snellere verwerking van persoonlijke levenssituaties

Om een sessie in te plannen, bestel de gewenste tijd en neem contact op via het contactformulier of door te emailen naar 144prayers@gmail.com om een afspraak in te boeken. 

Alle sessies zijn op basis van diepgaande energetische, spirituele en emotionele release werk met een voorgesprek, energetische clearance, healing van de wonden van de ziel en persoonlijke geestelijke zegening van de Aartsengelen, geliefde Jezus, Moeder Maria en je persoonlijke spirituele begeleiders die zich tijdens de sessie kunnen openbaren. 

Live sessies duren standard 2 uur en vinden plaats in het spiritueel centrum  Zeven Aartsengelen te Dongen, Magnoliastraat, 5

Skype sessies duren 30, 60 of 75 minuten naar keuze. Een telefonische sessie als alternatief voor een Skype sessie is mogelijk, in dit geval de bijkomende telefoonkosten zijn voor de klant. De betaling voor Skype en telefonische sessies dient minimaal 3 dagen voor de geplande sessie per overschrijving plaats te vinden. 

Voor alle vragen over de sessies of boekingen stuur je bericht naar: 144prayers@gmail.com

 

1.  7 Aartsengelen Verjaardag’s Ritueel

Duur sessie: 60 of 75 minuten

Tijdens deze sessie ontvang je een speciale verjaardagszegening van de 7 Aartsengelen die de 7 sleutelwoorden voor het vervullen van je Goddelijke Plan in de komende 12 maanden aan je openbaren. Iedere Aartsengel ( een voor een ) komt tijdens deze sessie naar voren om je ziel met een Lichtstraal uit zijn causale Lichaam te raken. Deze sessie helpt zeer hoge energie van je Goddelijke Zelf - Ik Ben Aanwezigheid die in je aura op je verjaardag binnenstroom in de Heilige Kelk van je hart op te vangen. De 7 Aartsengelen Verjaardag’s Ritueel maakt de etherische verjaardagsgeschenken van de Grote Witte Broederschap voor je reëel en tastbaar. Dit is een hele waardevolle en sacrale manier om je verjaardag op zielsniveau te vieren. Deze sessie is een heerlijke spirituele traktatie voor jezelf maar ook een hele bijzondere verjaardagscadeau voor je dierbaren die spiritueel van aard zijn. Deze sessie is voor 60 minuten of voor 75 minuten te boeken. De geestelijke sponsors van deze sessie zijn de Zeven Aartsengelen en de Zeven Archeai.

 

2. Lemuriaanse codes van je ziel

Duur sessie: 60 of 75 minuten

Deze sessie is voor de oude zielen die tijdens de Gouden Eeuw op Lemurie / Mother Land waren reïncarneerd. De oude herinneringen van de ziel samen met de hoogste levels van de geestelijke ontwikkeling die gecodeerd zijn in de etherische/ geheugen lichaam van de ziel zullen met de Gouden Straal van Verlichting en Goddelijke Liefde van Moeder Omega aangeraakt worden. De oude Missie van de ziel en de onvervulde beloftes zullen naar boven komen voor de vervulling en afronding van de oude evolutie cyclus. Tijdens deze sessie zullen de gouden informatie bruggen gelegd worden tussen   de ziel van toen, op Lemurie en de ziel van NU, in Europa. De ziel ontvang een geestelijke versterking door deze sessie om haar Goddelijke roeping in dit leven met glans te kunnen vervullen. Deze sessie bevat elementen van de soul retrieval en bereid de oude ziel voor  de initiatie van de Ascension. Deze sessie is voor 60 minuten of voor 75 minuten te boeken. Deze sessie is geschikt voor de zielen die resoneren met deze onderwerp en hebben innerlijke aanwijzingen voor hun incarnatie op Lemurie. De geestelijke sponsor van deze sessie is Goddelijke Moeder Omega en Kuan Yin.

 

3. Atlantische soul retrieval

Duur sessie: 120 minuten of 75 minuten via Skype

Deze sessie is geschikt voor de oude zielen die zich sterk verbonden voelen met Atlantis en een onverwerkte oude trauma van de ondergang van Atlantis hebben nagehouden. Tijdens deze sessie wordt een emotionele release gehouden wat voor meer verwerkingstijd vraagt. Dit is waarom een helende live sessie van 2 uur sterk aangeraden is. Als een alternatief een Skype sessie van 75 minuten is mogelijk. Deze sessie sluit een oude cyclus van je zielen missie af, maakt een ruimte vrij in je geest en vooral in je onderbewuste. Dit zorgt voor de reorganisatie van je oude energetische  patronen en de energieverdeling in je levensveld zodat je nu volledig op je huidige missie, op je zielsprioriteiten in het hier en nu beter kunt focussen. Deze sessie zorgt voor een machtige afsluiting van je dramatische levens op Atlantis. De geestelijke sponsor van deze sessie is Atlantische Meester Ramatis, geliefde Jezus en Aartsengel Zadkiel.

 

4. De kosmische zegening van Pleiaden

Duur sessie: 30, 60 of 75 minuten

Deze sessie is geschikt voor een “star seed”, een sterrenkind, die naar eigen weten van andere kosmische sterrenstelsel afkomt, de afkomst hoeft niet per se van Pleiaden zijn, maar de reconnectie met het galactische bewustzijn, activatie van de voor-aardse herinneringen van je ziel, uitlijning van je DNA met de kosmische straal van Universele Liefde zal vanuit de sterrenbeeld Pleiaden plaats vinden. De Zeven Goddelijke Zusters van Pleiaden, de dochters van de Goddelijke Moeder Omega, werken aan je lichtlichamen en activeren de galactische centra van verbinding tussen je ziel en je oorspronkelijke kosmische thuis. Tijdens deze sessie worden de gouden bruggen vanuit je energieveld naar Pleiaden en naar Goddelijke Ster Sirius gelegd voor de transfer van de galactische informatie die met je Goddelijke Missie op aarde in dit leven te maken heeft. Deze sessie voedt je ziel met een gigantische doorstroming van het Universele Galactische Licht van zeer hoge trillingsniveau. Deze sessie is bedoelt als een energetische aansluiting van je wezen met de geestelijke galactische informatie structuren die afgestemd zijn op de kristallen sterren essentie van je ziel. Voelt als thuis komen voor de sterren kinderen. Deze sessie kan in de stappen of niveaus uitgevoerd worden, waar jij zelf bepaald wanneer de volgende stap/ de volgende activatie sessie plaats zal vinden. Deze sessie is te boeken als een Skype sessie voor 30, 60 of 75 minuten.

 

5. Activatie van je Engelen Lichtcodes

Duur sessie: 60 of 75 minuten

Deze sessie is geschikt voor iedereen die zich sterk tot engelen voelt aangetrokken, graag dichter bij engelen wil komen of weet diep van binnen dat hij/ zij een engel in incarnatie is. In alle gevallen er zijn engelen lichtcodes die zich in de etherische lichaam van de ziel  hebben gevormd. Deze Engelen Lichtcodes kunnen nog slappend, gesloten of halfopen zijn. Tijdens deze sessie worden je Engelen Lichtcodes door een speciale aanvraag/ ritueel geactiveerd. Deze sessie brengt je dieper in contact met de engelenwereld, je persoonlijke engelen team die je ziel door vele levens al begeleid. De grote leider van je persoonlijke engelen team - wij noemen hem in het Engels, je Guiding Angel is de geestelijke sponsor van deze sessie, hij zal tijdens deze sessie met je ziel in contact komen en een speciale healing van het engelen aspect van je ziel voor je houden. Dit is ene hele rakende moment.  Deze sessie neemt plaats op 22ste niveau van het Goddelijke bewustzijn waar het engelenrijk zich bevindt. Deze sessie werkt als een eye-opener en machtige katalysator voor je persoonlijke spirituele groei. De diepste vraag "Wie ben ik?" wordt tijdens deze sessie beantwoord. Je persoonlijke engelennaam wordt tijdens deze sessie aan je geopenbaard als jij daar om vraagt.  Deze sessie is gesponsord door 7 Aartsengelen en 7 Archeai en Aartsengelen van geheime kosmische stralen en je Guiding Angel. Deze sessie kan alleen voor 60 of 75 minuten geboekt worden.

 

6. Moeder Maria geneest alle familiebanden

Tijdens deze sessie ontvang je een spirituele assistentie in het herstel van de stroom van liefde tussen jou en je biologische ouders, de energetische zuivering van je familie stam tot en met  zevende generatie, afhankelijk van de heftigheid van de energetische /karmische storingen in de familie lijnen, wordt het aangeraden om de twee aparte sessies voor het schoonmaak van de moederlijn en voor het schoonmaak van de vaderlijn te boeken, in sommige lichte situaties is het mogelijk om de genezing van de familie stam van beide lijnen in een sessie te houden. Deze sessie is standard inclusief de verwijdering van eventuele vloek als die aanwezig is. Deze sessie is gesponsord door Moeder Maria, ze is nauw betrokken bij deze sessie en zorgt voor vele wonderen in het herstel van gebroken familiebanden. Deze sessie is een echte aanrader voor iedereen die gebroken of een zwaarbeladen relatie met eigen moeder of vader door het leven heeft. 

 

7. Emotionele release en healing van al je zielen wonden met Aartsengel Rafael

Duur sessie: 60 of 75 minuten

Tijdens deze sessie ontvang je een spirituele assistentie in het verwerken van de zielen traumas, Goddelijke inzicht en verwerking van diverse karmische situaties, karmische reading uit je Boek des Levens, emotionele realise van een pijnlijke emotionele ervaring uit het verleden en volledige genezing van de wonden van je ziel. Deze sessie is gesponsord en wordt persoonlijk begeleidt door Aartsengel Rafael en geliefde Moeder Maria. 

 

8. Contact met overleden karmische partners voor verwerking, vrede en afsluiting

Tijdens deze sessie ontvang je een spirituele assistentie in oplossing en verwerking van je persoonlijke conflicten met overleden personen. Deze sessie is een echte aanrader voor iedereen die gebroken of een zwaarbeladen relatie met eigen moeder of vader heeft gehad en de ouders zijn al overleden maar de zielen hebben nog geen verde met elkaar gesloten. Geliefde Jezus is de geestelijke sponsor en begeleider van deze sessie.

 

9. Ontdek je Missie

Tijdens deze sessie ontvang je een spirituele assistentie in de decodering van persoonlijke levensopdracht, Goddelijk inzicht in eigen Missie op aarde, reading uit je Boek des Levens over de kosmische reden van je bestaan, inclusief de activatie van de Goddelijke blauwdruk van je levensmissie. Deze sessie is gesponsord door de Heer Maitreya ( de Guru van Jezus ) en de Grote Karmische Raad. Je ontvangt  een speciale zegening van Alfa en Omega, Vader-Moeder God om je levensmissie te starten of de vervulling van je levensmissie te versnellen. 

 

10. Op weg naar diepste Liefde in de relatie

Deze sessie heeft  te maken met alle aspecten van partnerschap, intieme relaties: het geeft je een karmische inzicht in de verbinding binnen je relatie, zorgt voor een oplossing van de karmische blokken binnen de bestaande relaties en creëert energetische ruimte voor een nieuwe verbinding met een tweelingziel of een zielenmaat las je daar op zoek naar bent. Ben je opzoek naar je oorspronkelijke wederhelft, dan helpt deze sessie een reconnectie op het energetische niveau met je tweelingziel te ervaren. Als je tweelingziel niet beschikbaar is voor een intieme relatie dan helpt deze sessie een geestelijke ruimte in je leven te creëren zodat  je een zielenmaat kunt ontmoeten om een liefdevolle en gezonde relatie op te bouwen. Je ontvangt een Goddelijke zegening voor je relatie - toekomstige of bestaande. Deze sessie is gesponsord door geliefde Jezus en Magda (Mary Magdalene, de tweelingziel van Jezus) en Aartsengelen van Goddelijke Liefde Chamuel en Charity. 

 

11. De gouden sleutel van overvloed

Tijdens deze sessie ontvang je een geestelijke analyse van je financiële blokkades, schoonmaak van de basis chakra en geestelijke opruiming van alle vormen van beperking in het doorstroming van het geld. Je krijgt duidelijke zicht op je persoonlijke mentale en psychologische belemmeringen van de stroom van overvloed en het meest praktische persoonlijke advies om hoe je deze belemmeringen zelf weg kunt halen. In het geval dat een vloek op de financiën is gelegd, wordt deze tijdens de sessie gebroken. Ook alle energetische contracten die jij in dit of andere levens getekend hebt om je persoonlijke stroom van overvloed in ruil voor iets aan anderen over te dragen worden gebroken. Deze sessie is gesponsord door de Goddelijke Moeder Omega.

Disclamer: alle sessies van Amadeia/rev. Maria Piotrovskaja zijn geen vervangers van de reguliere medische, psychische en psychologische onderzoek en behandelingen aangewezen door medische specialisten. 

Kosten 2 uur live sessie: €150,-

Kosten 30 minuten Skype sessie: €45,-

Kosten 60 minuten Skype sessie: €75,-

Kosten 75 minuten Skype sessie: €90,-

 

Om een sessie in te plannen, bestel de gewenste tijd en neem contact op via het contactformulier of door te emailen naar 144prayers@gmail.com om een afspraak in te boeken.