Over Ons

Welkom bij het spiritueel centrum Zeven Aartsengelen de aardse poortal van het Licht naar het engelenrijk.

Amadeia (beter bekend als Rev. Maria Piotrovskaja) is de oprichtster, de geestelijke leider en het hoofddocent van het spiritueel centrum “Zeven Aartsengelen” in Nederland, Dongen, Noord-Brabant. Dit centrum is gesponsord door de Zeven Aartsengelen en hun tweelingzielen Zeven Archeai, en dient als een open poort in de fysieke dimensie tussen de mensenwereld en de engelenwereld waar de oneindige zegeningen uit de engelenwereld rijkelijk op aarde kunnen vloeien.

Priesteres Rev. Maria Piotrovskaja Engelendienaar Serapis Bey DagAmadeia (beter bekend als Rev. Maria Piotrovskaja), is een engelendienaar, engel in incarnatie, hoogsensitieve oude ziel, helderhorend, helderziend en heldervoelend, spirituele leraar,  parapsychologe,  zielen healer, dienaar van Goddelijke Moeder en de wegwijzer naar het Pad van de Ascension.

Rev. Maria Piotrovskaja werkt al sinds 1996 in opdracht van Grote Witte Broederschap en wordt persoonlijk begeleid in haar Missie door de Heer van de Heilige Geest van onze planeet, Maha Chohan.

Rev. Maria Piotrovskaja heeft als een spreekbuis van Opgevaren Meesters vele lezingen, presentaties, workshops en trainingen in diverse spirituele centra en spirituele beurzen in Nederland en België sinds 2002 gegeven. Sinds 2008 was ze gestart met haar eerste spiritueel centrum “Aquarius”. Vanwege de krachtige  spirituele groei van haar leerlingen, van haarzelf en ook vanwege de verdieping van de opdracht van de Opgevaren Meesters voor haar spirituele groep was haar eerste spiritueel centrum - Alternatief educatie en behandel centrum “Aquarius” in november 2017 in het spiritueel centrum “Zeven Aartsengelen” veranderd.

 

Rev Maria Piotrovskaja Amadeia Zeven Aartsengelen

Rev. Maria Piotrovskaja is de oprichtster, de geestelijke leider en het hoofddocent van het spiritueel centrum “Zeven Aartsengelen” in Nederland, Dongen, Noord-Brabant. Dit centrum is gesponsord door de Zeven Aartsengelen en hun tweelingzielen Zeven Archeai, en  dient als een open port in de fysieke dimensie tussen de mensenwereld en de engelenwereld waar de oneindige zegeningen uit de engelenwereld rijkelijk op aarde kunnen vloeien.

Rev. Maria is bekend in de engelenwereld onder haar oorspronkelijke engelennaam Amadeia of the Light. Als een engel van natuur staat ze heel dicht bij de wereld van engelen, Aartsengelen en Elohim. Ze geeft ook al meer dan 5 jaar de engelen boodschappen op een regelmatige basis aan de mensheid door (in het Nederlands en ook in het Engels). De engelen boodschappen van de laatste jaren zijn gebundeld in de vorm van een e-boek en zijn te bestellen.

Sinds kort zijn de Nederlandse engelen boodschappen ook via You Tube kanaal van Amadeia “Zeven Aartsengelen” te beluisteren. Bekijk hier de introductie video over onze Engelen School: 

De Engelse engelen boodschappen zijn op Tube kanaal “ Universal Prayers” te beluisteren. Bekijk hier de boodschap van Aartsengel Gabriel in het Engels:

Iedereen is van harte welkom om op de Nederlandse engelen boodschappen in de vorm van een nieuwsbrief van het spiritueel centrum “Zeven Aartsengelen” gratis te abonneren.

Klik hier om gratis Nederlandse engelen boodschappen te ontvangen: